Shpërthen zjarri në një cisternë me propan (Foto/Video)

Një cisternë kamioni e cila përmban propan, është vërë në zjarr për shkaqe të panjohura në autostradën M56 në Cheshire të Anglisë.

Bota

10/08/2015 18:28

Zjarrfikësit kanë trajtuar flakët, por në pamundësi të afrohen për shkaqe të sigurisë, ata gjithashtu kanë evokuar edhe shoferët e automjeteve që ndodheshin në autostradë.

Autostrada është e mbyllur tani në të dy drejtimet. Shoferët e automjeteve janë evokuar në një distancë më të sigurt.

Trenat janë ndalur në dy Mançester në Chester dhe Ellesmere Port të linjave Helsby .Kontrolli i trafikut ajror gjithashtu janë këshilluar të kenë kujdes përgjatë kësaj zone.

YouTube player