Shpenzon 13 mijë euro për t’u ngjarë personazheve të Disney (FOTO)

Vishet dhe krihet gjithmonë për t’u bërë si një nga princeshat e Disney. Është ky pasioni më i madh i 25- vjeçares amerikane Sarah Ingle, nga Denver, Colorado, SHBA.

Fun

09/02/2016 15:14

Krahas të qenit një pasion i madh, Sarah, vishet në mënyrë të tillë, për një arsye fisnike. Në fundjavë ajo viziton fëmijët e sëmurë të shtruar në spital, duke u dhuruar çaste lumturie.

Veshjet dhe trukimet e saj në total 17 kombinime të tilla, i kanë kushtuar rreth 13 mijë euro, ndërsa zakonisht vishet si Sirena e vogël, Elsa, Borëbardha dhe Rapunzel./a.y/noa.al

30FD68E200000578-3436888-image-a-34_1454925796840 30FD679F00000578-3436888-image-m-42_1454926000604

Pic by HotSpot Media - WOMAN SPENDS £10K TRANSFORMING INTO DISNEY PRINCESSES - IN PIC - Sarah Ingle, 25, dressed as Cinderella. - Meet the real life princess who has spent £10k transforming herself into nine Disney beauties. With her petite figure and huge doe eyes, 25 year-old American beauty Sarah Ingle bears a striking resemblance to animated characters including Queen Elsa from Frozen, Ariel from The Little Mermaid and Snow White. The full time marketing manager from Denver, Colorado, spends her weekends transforming herself into fairytale princesses - entertaining children with her alter ego And being a real life princess comes with an eye-watering price tag. To date, the pretty brunette has spent £10,000 on her magical collection of 17 custom made princess outfits. Sarah, who spends up to £1500 on each outfit, says: “I have always loved singing and I have always loved Disney, so it was no surprise to my family and friends when I began performing as a princess...SEE HOTSPOT MEDIA COPY 0121 551 1004
1454958611-elsa-lookalike-index

Pic by HotSpot Media - WOMAN SPENDS ¬£10K TRANSFORMING INTO DISNEY PRINCESSES - IN PIC - Sarah Ingle, 25, dressed as Merida, The Scottish Princess from Brave. - Meet the real life princess who has spent ¬£10k transforming herself into nine Disney beauties. With her petite figure and huge doe eyes, 25 year-old American beauty Sarah Ingle bears a striking resemblance to animated characters including Queen Elsa from Frozen, Ariel from The Little Mermaid and Snow White.¬¿The full time marketing manager from Denver, Colorado, spends her weekends transforming herself into fairytale princesses - entertaining children with her alter ego And being a real life princess comes with an eye-watering price tag.¬¿To date, the pretty brunette has spent ¬£10,000 on her magical collection of 17 custom made princess outfits. Sarah, who spends up to ¬£1500 on each outfit, says: ¿ÄúI have always loved singing and I have always loved Disney, so it was no surprise to my family and friends when I began performing as a princess...SEE HOTSPOT MEDIA COPY 0121 551 1004

PAY-Sarah-Ingle