Shpallen në kërkim pesë persona të përfshirë në aktivitetet kriminale të kontrabandës

Pas aksioneve policore ë zhvilluara në Prishtinë, Pejë, Mitrovicë Jugu dhe Mitrovicë Veri, dhe arrestimit të tetë personave të dyshuar, ka vazhduar hetimet intensive drejt identifikimit dhe arrestimit të personave të tjerë që ndërlidhen me kontrabandimin e mallrave.