Shokohet Egla – “A jeni në terezi”

Një surprizë tejet e veçantë i është bërë finalistes Egla Cenos. Ajo u dërguar në një teatër me makinë, shkruan lajmi.net. Më të mbërritur ajo mbeti pa fjalë kur pa aq shumë njerëz aty dhe u emocionua. Po ashtu ajo bashkë me të tjerët shikuan videoklipin me përjetimet e saj përgjatë 133 ditësh në këtë…

ShowBiz

26/05/2024 01:44

Një surprizë tejet e veçantë i është bërë finalistes Egla Cenos.

Ajo u dërguar në një teatër me makinë, shkruan lajmi.net.

Më të mbërritur ajo mbeti pa fjalë kur pa aq shumë njerëz aty dhe u emocionua.

Po ashtu ajo bashkë me të tjerët shikuan videoklipin me përjetimet e saj përgjatë 133 ditësh në këtë format./Lajmi.net/

YouTube player