Shoferi i autobusit shpëton gruan që po vetëvritej (Video)

Shoferi i një autobusi në Kinë ka parë një grua që donte të vetëvritej dhe ka ndaluar për ta shpëtuar

Fun

26/10/2015 16:32

Bian Pengfei ka ndaluar menjëherë autobusin, ka dalë nga aty dhe ka vrapuar për të shpëtuar gruan.

Me ndihmën e një personi tjetër, ai ka bërë të mundur që gruaja të hipë në autobus.

Shoferi Pengfei, i cili shpëtoi gruan nga vetëvrasja u shpall hero për këtë veprim që bëri./gsh

shoferi 1

 

YouTube player