Shkup: Demolohen institucionet, burgosen shumë protestues (Video)

22:06 | 13 Prill 2016

Shkup

Kanë vazhduar protestat kundër vendimit të kryetarit Ivanov për të liruar nga përndjekjet penale funksionar shtetëror dhe funksionar nga opozita, njofton Telegrafi Maqedoni.

Protestuesit kanë thyer dritaret e zyrës së kryetarit të shtetit Ivanov, zyrës së ministrisë së drejtësisë, parlamentit dhe kanë gjuajtur qeverinë e Maqedonisë.

Policia ka provuar të ndaloj protestuesit por pa sukses pasi ata kanë thyer disa herë kordonin e policisë.

Protestat u organizuan nga 85 OJQ të cilët bërtasin ”Pa drejtësi ska qetësi”./Telegrafi/

Protesta 135Protesta 134Protesta 133Protesta 132Protesta 131Protesta 136