Shkarkohet kryeshefi i ujësjellësit Gjelosh Vataj

Bordi i Drejtorëve të Kompanisë Ujësjellësi Regjional “Prishtina” ka shkarkuar nga pozita e kryeshefit Gjelosh Vatajn, për shkak të një numri të shkeljeve të ligjit dhe Kodit të Qeverisjes Korporative.

Lajme

17/08/2015 15:48

Në vend të tij është emëruar si ushtrues detyre Selatin Retkoceri i cili deri më tani ka mbajtur pozitën e zyrtarit kryesor financiar. (KP)