Shkaqet pse humbën jetën familjarët e Bin Ladenit (Video)

Tre familjarët e Osama Bin Ladenit mbetën të vdekur pasi avioni ishte ulur herët dhe larg pistës.

Bota

07/08/2015 20:08

Sipas hetuesve që ka tash e disa ditë që merren me shkaqet e rrëzimit të avionit brenda të cilit ishin tre familjarë të ish-liderit të Al-Qaedas, Osama Bin Landen, të cilët vdiqën bashkë me pilotin, ulja larg pistës ka bërë që avioni të humbasë kontrollin dhe të përplaset në një vend-parkim makinash, në kohën kur në afërsi të atij lokacioni po mbahej një festival.

Avioni i regjistruar në Emiratet e Bashkuara Arabe po udhëtonte nga Milano për në Hampshir.

YouTube player