Shkalla e krimeve në Ballkan, Serbia e para, Kosova e treta (Dokument)

Bazuar në rezultatet e studimit të “Numbeo”, lidhur me nivelin e kriminalitetit në rajon, Maqedonia renditet në vendin e dytë, pas Serbisë.

Lajme

20/08/2015 15:19

Telegrafi ka siguruar raportin zyrtar për krimet, korrupsionin dhe ryshfetin, ku kryeson Serbia, e ndjekur nga Maqedonia dhe Kosova.  Më pas vijnë Shqipëria dhe Greqia.

200463

 

ma

 

ks

 

al

 

gr