Shikoni policët si ikin nga protestuesit dhe aksionin brutal të forcave speciale në Shkup (Video)

13:55 | 14 Prill 2016

Protesta në Shkup

Ikja e këtyre dy policëve nga protestuesit e mbledhur para Ministrisë së drejtësisë në qendër të Shkupit, ka qenë një ndër momentet më interesante që kanë kapur kamerat e mediave mbrëmë.

Protestuesit kanë shprehur mllefin ndaj tyre, për shkak të pamundësimit nga ana e policisë që të protestojnë para selisë së VMRO-DPMNE-së.

Në vijim të videos mund të shihet aksioni brutal që pasoi i forcave speciale të policisë kundër protestuesve.