Shikoni çfarë humbi Ronaldo (Video)

Cristiano Ronaldo ka humbur një rast shumë të mirë në minutat e fundit të pjesës së parë ndaj Atleticos.

Sport

22/04/2015 21:45

Cristiano Ronaldo ka dështuar të shënojë gol nga një pozitë mjaft e volitshme.

Për më shumë, shikojeni videon dhe binduni për një gjë të tillë.

YouTube player