Shikojeni mirë, nuk është vetëm një copë druri! |FOTO GALERI|

Artisti kines Zheng Chunhi ka krijuar një pjesë arti të titulluar 'Përreth lumit gjatë festivalit Quinming' dhe absolutisht është një vepër arti që të lë pa frymë.

Fun

10/08/2015 16:00

Kjo skulpturë në një pjesë trungu shumë e bukur dhe është gdhendur në mënyrë mjershtërore dhe me precizitet të jashtëzakonshëm, është njohur edhe nga libri i rekordeve ‘Guiness’ si gdhendja më e gjatë në dru. Kjo skulpturë ka rreth 550 njerëz të gdhendur në dru, gjithashtu edhe ndërtesa të llojeve dhe formave të ndryshme.

Skulptura është kopje e pikturës me të njëjtin emër e krijuar nga artisti Zhang Zeduan gjatë dinastisë Song.

Artistit Zheng Chunhui realizimi i kësaj skulpture i mori rreth katër vite kohë për t’a përfunduar. /lajmi.net

metaspoon

 

metaspoon

 

metaspoon

 

metaspoon

 

metaspoon

 

metaspoon