Shi dhe breshër në Kaçanik (Video)

Mot i ndryshueshëm dhe me reshje të shiut po vazhdon të mbretërojë në tërë Kosovën, ku edhe sot ka pasur reshje të tilla në disa komuna.

Lajme

06/08/2015 15:59

Në Kaçanik sot pasdite, para pak minutave, ka pasur reshje të shiut i përcjellë edhe me breshër.

Një video që ka dërguar një lexues i lajmi.net, vërehet një sasi e madhe e rënies së shiut dhe breshrit. (lajmi.net).

YouTube player