Shet gjithë bagëtinë dhe largohet drejt perëndimit

Një banor i fshatit Tërrn të Ferizajt ka thënë se i ka shitur shtatë frymë bagëti për të ikur nga Kosova.

Lajme

07/02/2015 19:54

Ky banor ka quar selam për pushtetarët që mos t’i dalin në rrugë sepse e ka ndarë mendjen që pas dy ditësh të ikë nga vendlindja.
 
“As kryetari as kerkush mos të më dalë përpara. Nëse është nevoja deri në Australi kam me shku e ktu s’rri”, ka thënë ky banor për RTV 21.
 
Banorët e fshatit Tërrn sa herë bie shi ballafaqohen me vërshime.
 
Ata ankohen se pushteti i ka lënë në harresë.