Shënohet Dita Ndërkombëtare kundër Fashizmit dhe Antisemetizmit

Nën patronatin e kryeministrit Ramush Haradinaj, sot me rastin e Ditës Ndërkombëtare kundër Fashizmit dhe Antisemetizmit, do të hapet ekspozita e fotografive dhe dokumenteve.

Lajme

09/11/2017 09:20

Po ashtu do të do të promovohet edhe libri “Rrugëtimi-Journey”, i autorëve Skender Asani dhe Albert Rama.