Shenjat që tregojnë se jeni duke rënë në dashuri me shokun më të mirë

Meshkuj dhe femra të cilët keni shoqëri të mirë me gjinitë e kundërta, këto janë shenjat që tregojnë se jeni duke rënë në dashuri me shoqen apo shokun tuaj më të mirë.

Lifestyle

22/10/2015 18:57

1. Nëse i shkruani asaj/atij gjatë gjithë kohës.
2. Nëse brengoseni për lumturinë e saj/tij më shumë se për çdo shok/shoqe tjetër.
3. Nëse mund t’i tregoni asaj/atij çdo gjë pa u ndjerë keq.
4. Nëse xhelozoni kur ai/ajo flet për dikë tjetër.
5. Nëse përqafimet janë më shumë se përqafime për ju.
6. Nëse e gjithë familja juaj e njeh atë.
7. Nëse kur ndodh diçka e mirë, dëshironi t’i tregoni asaj/atij së pari.
8. Nëse kur ndodh diçka e keqe, dëshironi t’i tregoni asaj/atij së pari.
9. E shikoni atë pak më gjatë se që duhet.
10. Nëse në thellësi të mendjes tuaj e mendoni veten nganjëherë me të. (lajmi.net)