Shën Tereza siç nuk e keni parë asnjëherë (Foto)

21:04 | 9 Shtator 2016

Nene Tereza

Të dielën e 4 shtatorit, Nënë Tereza u shpall shenjtore nga Papa Françesku në një ceremoni të posaçme në Vatikan.

Humanistja me prejardhje shqiptare, ka hapur organizata bamirësie për fëmijët jetimë dhe të sëmurët në vende të ndryshme të botës dhe ka punuar fort që t’u sigurojë atyre një strehë dhe një familje.

Më poshtë, mund të shihni një moment nga veprimtaria e Shën Terezës, ku ajo shihet duke luajtur me litar me një fëmijë jetim.

Shen Tereza