Shembje e frikshme e shtëpive në Bosnje (video)

Xhirime të fundit në një rajon të qytetit të Zenicës në Bosnje dhe Hercegovinë, shihet rrëshqitja e dheut dhe shembja e shtëpive sikur të ishin nga letra. Për pak sekonda, në mënyrë të pa parë, shemben disa shtëpi në këtë lagje fshati. Situata në kantonin e Zenicës është mjaftë e vështirë. Një numër i madh…

Lajme

25/05/2014 16:42

Xhirime të fundit në një rajon të qytetit të Zenicës në Bosnje dhe Hercegovinë, shihet rrëshqitja e dheut dhe shembja e shtëpive sikur të ishin nga letra.

Për pak sekonda, në mënyrë të pa parë, shemben disa shtëpi në këtë lagje fshati.

Situata në kantonin e Zenicës është mjaftë e vështirë. Një numër i madh e banimeve janë shkatërruar pas vërshimeve, ndërsa pas ndërprerjes së reshjeve, njerëzit po ballafaqohen me shembjen e shtëpive nga rrëshqitja e dheut.