Shakira shkëlqen në fotografitë e albumit të ri

Shakira fillimisht nxorri spotin e përfolur me Rihannën për këngën ‘Can’t Remember To Forget You’, teksa tani ajo ka publikuar dhe fotografitë e albumit të ri të titulluar ‘Shakira’. Ajo ka bërë një numër të madh të fotografive ku u paraqit në mënyra të ndryshme dhe me veshje të ndryshme. Albumi i këngëtares do të…

ShowBiz

17/03/2014 15:20

Shakira fillimisht nxorri spotin e përfolur me Rihannën për këngën ‘Can’t Remember To Forget You’, teksa tani ajo ka publikuar dhe fotografitë e albumit të ri të titulluar ‘Shakira’.

Ajo ka bërë një numër të madh të fotografive ku u paraqit në mënyra të ndryshme dhe me veshje të ndryshme.

Albumi i këngëtares do të jetë albumi i saj i 10’të që do të publikohet në mënyrë zyrtare më 26 mars, i cili do të jetë gjithashtu i pari që nga lindja e fëmijës.