Sfida: A mund ta gjeni kalin në këtë foto?

Sfidimi i vetës me lojëra të trutit dhe puzzles të ndërlikuar është bërë një trend në internet kohët e fundit.

Fun

06/12/2018 16:13

Unë mendoj se është kënaqësi e madhe, dhe ajo gjithashtu ju ofron me disa stërvitje shumë të nevojshme të trurit. Unë ndonjëherë zgjidh puzzles ose sudoku, por këto muajve të fundit unë jam duke shpenzuar gjithnjë e më shumë kohë duke bërë sfida të ndërlikuara në internet, transmeton lajmi.net.

Është e lehtë për të parë pse – në fund të fundit, shumëllojshmëria është aroma e jetës. Pra, për këtë arsye, mendova se do t’ju jepja një test argëtues sot!

Vetëm 1 në 5 mund ta zgjidhë atë
Nëse po, atëherë unë mendoj se ju do të pëlqeni këtë test të ndërlikuar!

Misioni juaj është për të gjetur një kalë në foto më poshtë.

Mund të bëni atë?

A keni arritur të gjeni kalin?

Ashtu siç thashë, nuk është e lehtë, prandaj mos u shqetëso nëse nuk mund ta bësh.

Përgjigja është më poshtë – kështu që nëse nuk e keni gjetur akoma, merrni një vështrim të fundit në foto para se të shkoni poshtë në zgjidhje.

Ja përgjigja!

Pra, kali është fshehur brenda shtëpisë, në rreshtin e mesëm të dritareve. Unë nuk kam asnjë ide se si u fut aty, por sigurisht që e bën një provë të mirë! /Lajmi.net/