Sërish seancë, kryesia mblidhet sot

Shefat e Grupeve Parlamentare në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen sërish sot për të caktuar seancën e radhës.

Lajme

19/10/2015 08:25

Ky njoftim është dhënë para pak minutash përmes një komunikate për media të Kuvendit të Kosovës.

Vetëm dy pika të rendit të ditës do të jenë në mbledhjen e sotme: ‘Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme, dhe përgatitjet për seancën plenare’.