Sërish protesta në Maqedoni, protestuesit arrijnë para Qeverisë

20:39 | 16 Prill 2016

Protesta në Maqedoni / arkiv

​Nga Kuvendi i Maqedonisë, protestuesit janë nisur për tek godina e Qeverisë ku dhe në këto momente janë duke arritur.

Protestuesit rrugës për në Qeveri kanë shkruar grafite të ndryshme si: “Liri për popullin”, “Vdekje për fashizmin”.

Sonte, për dallim nga protesta e djeshme protestuesit nuk i priti kordoni policor para Postës kryesore.