Serbia ndihmon Gjykatën Speciale me dëshmi (Video)

Serbia është aktivizuar që t’i ndihmojë me dëshmi Dhomat e Specializuara kurdo që ato krijohen pranë Gjykatës Speciale.

Lajme

05/02/2016 23:56

Këshilli për Kosovën në Kuvendin e Serbisë tashmë ka formuar një grup punues i cili do të krijojë arkivin që ka të bëjë me vitet 1998, 1999 dhe 2000, dhe do të klasifikohet në shtatë zonat operative të UÇK-së.

Kështu ka deklaruar kryetari i Këshillit Milovan Drecun.

Për më shumë ndiqeni kronikën e përgatitur nga Tribuna Channel:

YouTube player