Serbi: Arrestohen 6 persona për trafikim të migrantëve

Policia e Serbisë thotë se i ka arrestuar gjashtë persona të dyshuar për trafikim të migrantëve nëpër kufirin e Hungarisë dhe në vendet e tjera të Bashkimit Evropian.