Serbët e shqetësuar për Brezovicën

Në komunën e Shtërpcës është mbajtur një mbledhje e jashtëzakonshme për Brezovicën ku ka marrë pjesë edhe lideri i Listës Serbe Aleksandër Jabllanoviq.

Lajme

14/04/2015 20:35

Kryetari i Shtërpcës, Bratisllav Nikoliq ka thënë se nuk duhet askush të jetë i brengosur dhe ka ftuar banorët që t’i besojnë atij.

Edhe Qeveria e Serbisë ka mbajtur një mbledhje në Beograd pas nënshkrimit të marrëveshjes me konsorciumin francez, duke pretenduar se ata Serbia ka prona në Brezovicë, raporton RTK.