Selena Gomez sytë në Drake

Selena Gomez ka pranuar hapur se ka simpati të madhe për reperin Drake. Por, mendon se ai as që do t’ia varte, sepse nuk i plotëson kushtet e një femre seksi.

ShowBiz

12/10/2013 11:44

Këngëtarja dhe aktorja 21 vjeçare ka thënë se reperi Drake as që do ta shikonte atë me sy, ngase mendon se nuk është seksi, si një tip i femrës që ai do ta dëshironte.

Ajo e ka thënë këtë haptazi në rrjetin social Twitter.

Madje, ka pohuar se edhe fantazon për Drake dhe i dërgon mesazhe atij.

Por, këngëtarja nuk pret përgjigje nga reperi, sepse është e vetëdijshme që nuk është tipi i tij.

“E them haptas se nuk mendoj që e kam prapanicën aq të madhe sa t’i pëlqej Drake”.

Përndryshe, Selena Gomez është ndarë nga i dashuri i saj Justin Bieber këtë vit, pas dy vjetësh bashkë.