Selena Gomez shkëlqen në koncertin e Teksasit

Gomez më në fund është rikthyer në skenë pas një pushimi mjaftë të gjatë, pasi gjatë janarit ishte në rehabilitim për tu shërruar nga alkooli e droga. Bukuroshja ka shëlqyer në koncertin e Teksasit, duke u paraqitur me veshje të ndryshme, secila më e mirë se tjetra, dhe duke bërë lëvizje mjaftë tërheqëse në skenë.…

ShowBiz

12/03/2014 11:25

Gomez më në fund është rikthyer në skenë pas një pushimi mjaftë të gjatë, pasi gjatë janarit ishte në rehabilitim për tu shërruar nga alkooli e droga.

Bukuroshja ka shëlqyer në koncertin e Teksasit, duke u paraqitur me veshje të ndryshme, secila më e mirë se tjetra, dhe duke bërë lëvizje mjaftë tërheqëse në skenë.

Përpos paraqitjes së saj, mediat ishin të angazhuar të shikonin mos ndoshta në atë koncert ishte i pranishëm edhe Justin Bieber, i cili raportohet se është ribashkuar me Selenën.