Sejdiu tregon se pse u bënë bashkë me LDK-në

Korab Sejdiu nga AKR, në “Click” të RTV21 ka thënë se duke analizuar gjendjen në vend se çka ka ndodhur është e qartë se element i përbashkët i dështimeve është PDK-ja.

Lajme

31/05/2017 23:41

Sejdiu po ashtu ka folur edhe për koalicionin më LDK-në duke thënë se ata kanë shikuar më larg se vetvetja dhe se ideja ka qenë që ta qesin PDK-në në opozitë.

Në fund, Sejdiu tha se, struktura dhe elektorati i tyre e kanë shtyrë që të bëjnë koalicion më LDK-në.

YouTube player