Sefaj kërkon që të raportojë pa praninë e mediave për deportimin e “gylenistëve”

Ish-ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, do të raportojë para komisionit hetimor parlamentar në lidhje me deportimin e gjashtë shtetasve turq nga Kosova për në Turqi.

Lajme

05/12/2018 11:14

Raporti i tij po bëhet me dyer të mbyllura pasi që siç u tha kjo është bërë me kërkesë të vet Sefajt për shkak të disa “dokumenteve konfidencial”.

“Kërkoj falje që s’kam ardhur me kohë të raportoj por isha me të vërtetë jashtë vendit dhe nuk kam mundur të vij”.

“E krejt diskursi i këtij muhabeti ka nisur prej një publikimi të një dokumenti konfidencial që ka qenë dhe kërkoj që mediat të mos jenë të pranishme, ju kërkoj falje për fjalë bëhet për diçka shumë të ndjeshme dhe konfidenciale”, tha Sefaj.

I ftuar për të raportuar para komisionit për herë të tretë me radhë ishte edhe presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi por që as sot nuk ishte prezent për shkak se ndodhet në ShBA, njofton Klan Kosova.

Ndryshe, nga ora 13:00 nga komisioni do të intervistohen edhe familjarët e të deportuarve.