Sassuolo-Roma në rrezik

Ndeshja Sassuol-Roma që duhet të zhvillohet sonte është në rrezik.

Sport

02/02/2016 19:00

Kjo për shkak të mjegullës së madhe që ka mbretëruar në ditët e fundit në stadiumin “Reggio Emilia”.

Orët e ardhshme do të jenë vendimtare dhe sigurisht vendimi do t’iu takojë gjyqtarëve, përcjellë “Lajmi.net”.

Sassuolo-Roma do të duhej të fillonte në ora 20:45.