Sara: Nuk bën festë të madhe për gjininë e bebit sepse na e donte zemra vetëm për vete

Dyshja Sara dhe Bardhi shumë shpejt do të bëhen prindër për herë të parë. Ata ditë më parë kanë zbuluar edhe gjininë e bebit, shkruan lajmi.net. Festën e zbulimit të gjinisë çifti e patën bërë në mënyrë shumë të veçantë, dhe vetëm ata të dy. Kështu sot ish banorja e BBVA është pyetur nga fansi…

ShowBiz

14/06/2024 22:20

Dyshja Sara dhe Bardhi shumë shpejt do të bëhen prindër për herë të parë.

Ata ditë më parë kanë zbuluar edhe gjininë e bebit, shkruan lajmi.net.

Festën e zbulimit të gjinisë çifti e patën bërë në mënyrë shumë të veçantë, dhe vetëm ata të dy.

Kështu sot ish banorja e BBVA është pyetur nga fansi “Pse zgjodhët festë të vogël për gjininë e bebit”.

“Na e donte zemra vetëm për vete. Kishim videocall secili mamin e tij. Atyre ua tregojmë gotat kur i kthejmë. Baby Showerin mund të bëjmë festë të madhe”, është përgjigjur Sara.