Santiana habit me deklaratën: Nuk jam ngacmuar seksualisht asnjëherë brenda shtëpisë

Santiana Maloku dhe Buci janë dy nga banorët më të përfolur të Big Brother Vip Kosova. Kjo ndodhi për shkak të afrimitetit të madh që patën ata mes njëri tjetrit. Në disa prej videove shihet që Buci e prek Santianën në zona intime. Ndonëse ajo në prajm është shprehur se Buci e ka tepruar, Santiana…

ShowBiz

08/12/2023 22:15

Santiana Maloku dhe Buci janë dy nga banorët më të përfolur të Big Brother Vip Kosova.

Kjo ndodhi për shkak të afrimitetit të madh që patën ata mes njëri tjetrit.

Në disa prej videove shihet që Buci e prek Santianën në zona intime.

Ndonëse ajo në prajm është shprehur se Buci e ka tepruar, Santiana nuk e sheh këtë si ngacmim seksual.

“Nuk jam ngacmuar seksualisht asnjëherë brenda shtëpisë”, tha Santiana.

As kjo por as veprimet e Ganiut ndaj Shqipës nuk u panë nga moderatorët dhe opinionistët si ngacmime seksuale. /Lajmi.net/