Santi e vë në siklet Lindën: Pse ke pranuar të flesh me Ganinë kur je e martuar

Linda vazhdon të komentohet shumë lidhur me deklaratat e saj të çuditshme. Një pyetje nga Santiana drejtuar Lindës ka shkaktuar diskutime dhe ka detyruar banoren të sqarojë një nga veprimet e saj në shtëpinë e “Big Brother VIP Kosova”. Santiana e pyeti Lindën për arsyen se pse kishte pranuar të flejë në të njëjtin shtrat…

ShowBiz

08/12/2023 15:51

Linda vazhdon të komentohet shumë lidhur me deklaratat e saj të çuditshme.

Një pyetje nga Santiana drejtuar Lindës ka shkaktuar diskutime dhe ka detyruar banoren të sqarojë një nga veprimet e saj në shtëpinë e “Big Brother VIP Kosova”.

Santiana e pyeti Lindën për arsyen se pse kishte pranuar të flejë në të njëjtin shtrat me Ganinë, duke pasur parasysh se ajo është e martuar.

Në përgjigjen e saj, Linda ka qenë e drejtpërdrejtë dhe ka treguar motivet që e shtynë të merrte atë vendim.

“S’e kam puthur, se kam prekur, ka qenë shtrati i madh dhe kam pranuar për shkak të sfidës së buxhetit”, ka thënë Linda.

Ajo ka bërë të qartë se ka ruajtur distancën dhe ka respektuar marrëdhënien e saj, por ka pranuar ofertën për të marrë pjesë në sfidën e buxhetit që i është ofruar nga produksioni i “Big Brother VIP Kosova”./Lajmi.net/