Samiti për Ukrainën: Zelensky pritet të vijë në Tiranë më 28 shkurt

Samiti për Ukrainën pritet të mbahet me datën 28 shkurt të vitit 2024, në Tiranë. Në këtë samit pritet që të jetë prezent edhe presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky. Qëllimi i këtij samiti është plani dhe ndihmat e ardhshme për Ukrainën, pas agresionit të paprovokuar rus të 24 shkurtit të vitit 2022, shkruan lajmi.net. Ndërsa më…

Lajme

13/02/2024 10:58

Samiti për Ukrainën pritet të mbahet me datën 28 shkurt të vitit 2024, në Tiranë.

Në këtë samit pritet që të jetë prezent edhe presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky.

Qëllimi i këtij samiti është plani dhe ndihmat e ardhshme për Ukrainën, pas agresionit të paprovokuar rus të 24 shkurtit të vitit 2022, shkruan lajmi.net.

Ndërsa më 29 shkurt pritet të mblidhen vendet e Ballkanit Perëndimor në kuadër të planit të rritjes ekonomike dhe perspektiva europiane e vendeve te rajonit. /Lajmi.net/