Samiti i Ballkanit të Hapur, shikoni momentin kur Edi Rama gati rrëzohet

Në Ohër të Maqedonisë së Veriut është duke u zhvilluar dita e dytë e samitit “Ballkani i Hapur”.

Lajme

08/06/2022 11:37

Lidhur me këtë samit dhe me zhvillimet e tjera në Ballkanin Perëndimor janë deklaruar të gjithë pjesëmarrësit.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ndër të tjerash mori shembuj të shumë shteteve të cilat kanë patur më herët konflikte, por që janë pajtuar duke i përcjellur kështu një mesazh kryeministrit të Kosovës Edi Rama.

Por me të përfunduar fjalimin, Rama për pak sa nuk u rrëzua.

Ai u pengua tek shkallët pas përfundimit të fjalimit, por pavarësisht reagimit më pas u mundua që situatën ta kalojë me sportivitet./Lajmi.net/

YouTube player