Sadiku zbulon personin më ‘serioz’ te Kombëtarja shqiptare

Armand Sadiku lavdëron seriozitetin e punës nga selektori i ri i Shqipërisë, Christian Panucci.

Sport

11/11/2017 15:22

Armand Sadiku ka vetëm lëvdata për selektorin e ri të Shqipërisë, Christian Panucci.

“Është një trajner shumë serioz, i shikon gjërat në detaje. Stërvitjen e bën profesionale. Ne jemi përkushtuar 100% për të zbatuar detyrat që na ka dhënë”, tha Sadiku.

“Mendoj që edhe ai ka futur një frymë të re tek ekipi dhe mendoj që edhe për të kanë qenë perfekte këto ditë, pasi ka pasur më shumë mundësi të na njohë”, shtoi elbasanasi i kuqezinjve.