Sa u besojnë të rinjtë premtimeve për arsim cilësor e vende të reja pune? (Video)

14:00 | 4 Qershor 2017

Të rinjtë në Kosovë nuk u besojnë premtimeve të bëra në fushatë.

Në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë, shumica prej të rinjve vlerësojnë se premtimet për ngritje të cilësisë së arsimit dhe krijim të vendeve të reja të punës, nuk do të përmbushen nga asnjë subjekt politik që po garon për zgjedhjet e 11 qershorit.