Sa shumë ka ndryshuar Kim!

Sa shumë që ka ndryshuar. Kim Kardashian e ka postuar një fotografi të vitit 2006, ku duket krejt ndryshe. Ylli i televizionit i ka hyrë ‘briskut’ disa herë nga ajo periudhë deri tash dhe dallimi është si nata me ditë. Ajo shihet shtatë vjet më parë me bikini të zeza në Las Vegas, ndërsa pamja…

ShowBiz

01/02/2014 08:25

Sa shumë që ka ndryshuar. Kim Kardashian e ka postuar një fotografi të vitit 2006, ku duket krejt ndryshe. Ylli i televizionit i ka hyrë ‘briskut’ disa herë nga ajo periudhë deri tash dhe dallimi është si nata me ditë.

Ajo shihet shtatë vjet më parë me bikini të zeza në Las Vegas, ndërsa pamja e saj e vitit 2013 e 2014 është krejt tjetër. Sigurisht, e fejuara e Kanye West duket më mirë falë operimeve dhe tretmaneve të vazhdueshme. Me siguri, dallimet do t’i vëreni edhe vetë.