Rruga drejt altarit

Bruce Jenner, që është njerku i yllit të showbizit Kim Kardashian, do ta dërgojë drejt altarit vajzën e gruas së tij. Kështu ka vendosur vetë Kim. Ajo e konsideron Bruce si babin e  saj, pasi janë shumë të lidhur dhe ka planifikuar që ai të jetë personi që do ta dërgojë drejt Kanye West, ashtu…

ShowBiz

27/10/2013 10:41

Bruce Jenner, që është njerku i yllit të showbizit Kim Kardashian, do ta dërgojë drejt altarit vajzën e gruas së tij.

Kështu ka vendosur vetë Kim.

Ajo e konsideron Bruce si babin e  saj, pasi janë shumë të lidhur dhe ka planifikuar që ai të jetë personi që do ta dërgojë drejt Kanye West, ashtu siç bëri edhe kur u martua me Kris Humphries.

Një burim për TMZ kanë thënë se përderisa Kim i ka punët shumë mirë me Bruce, pavarësisht problemeve që ka ai me nënën e saj, ajo nuk do ta përjashtojë asnjëherë prej këtij pozicion të ndershëm.

Por, le ta shikojmë pak ironinë e gjithë kësaj.

Sipas burmimeve, Bruce nuk ishte i ftuar në propozimin madhështor të Kanye’t që kishte përgatitur për t’i propozuar Kimit. Ky vendim që ai të mos merrte pjesë në fejesën e tyre, thuhet se e ka marrë Kris, nëna e Kim, sepse nuk donte që ai të ishte prezent.