Rron Gjinovci “shkrihet” me intervistën e Kurtit në CNN: Kryevepër

Aktivisti siç ka qejf ta quajnë, Rron Gjinovci, ka komentuar intervistën e kryeministrit Kurti në CNN. Përmes një cicërime në rrjetin social “Twitter”, Gjinovci ka thënë se kjo paraqitje përbën një kryevepër, përcjell lajmi.net. Më pas, veçoi deklaratën e Kurtit mbi atë se nuk mund t’ia dorëzoj një republikë demokratike një milicie fashiste. Por, duhet…

Lajme

30/05/2023 23:20

Aktivisti siç ka qejf ta quajnë, Rron Gjinovci, ka komentuar intervistën e kryeministrit Kurti në CNN.

Përmes një cicërime në rrjetin social “Twitter”, Gjinovci ka thënë se kjo paraqitje përbën një kryevepër, përcjell lajmi.net.

Më pas, veçoi deklaratën e Kurtit mbi atë se nuk mund t’ia dorëzoj një republikë demokratike një milicie fashiste.

Por, duhet thënë gjithsesi që aktivisti nuk e përmendi fare kritikën e shumëkritikuar të shefit të qeverisë ndaj Antony Blinken. Kujtojmë, i pari i ekzekutivit kosovar e apostrofoi paraqitjen mediale të njeriut të dytë të Administratës Biden si naive.

E ngova Kryeministrin në CNN. Kryevepër “Unë po bashkëpunoj ngushtë me ShBA-të dhe BE-në, që janë miq, aleatë dhe partnerë të pazëvendësueshëm, por unë nuk mund t’ia dorëzoj një republikë demokratike një milicie fashiste”, ka shkruar ai.