Rritet edhe më tepër çmimi për shkuarje në Haxh, këtë vit mbi 6 mijë euro

Bashkësia Islame e Kosovës është deklaruar në lidhej me shkuarjen në Haxh, edhe për këtë vit. Në kuadër të kësaj, BIK njoftoi se çmimi për të shkuar në Haxh në këtë vit është 6 mijë e 350 euro. Ky çmim është vendosur në mbledhjen e mbajtur nga kryesia e BIK-ut, bazuar në çmimet e akomodimit,…

Lajme

21/03/2023 11:40

Bashkësia Islame e Kosovës është deklaruar në lidhej me shkuarjen në Haxh, edhe për këtë vit.

Në kuadër të kësaj, BIK njoftoi se çmimi për të shkuar në Haxh në këtë vit është 6 mijë e 350 euro.

Ky çmim është vendosur në mbledhjen e mbajtur nga kryesia e BIK-ut, bazuar në çmimet e akomodimit, taksave të ndryshme në Arabinë Saudite si dhe aviotransportit, transmeton lajmi.net.

Kujtojmë se vitin e kaluar, çmimi për të shkuar në Haxh ishte 5 mijë e 700 euro./Lajmi.net/