Rrezitet Lindsay Lohan

Rehabilitimi i bën mirë trupit. Së paku, kështu mendon Lindsay Lohan, e cila shihet me rroba banjo, duke pirë cigare, në një hotel në Miami të SHBA’ve. Kjo është hera e parë që 27 vjeçarja e shfaq trupin e saj, që prej se e la rehabilitimin e detyruar në muajin korrik. ‘Lilo’ po qëndron në…

ShowBiz

06/12/2013 15:00

Rehabilitimi i bën mirë trupit. Së paku, kështu mendon Lindsay Lohan, e cila shihet me rroba banjo, duke pirë cigare, në një hotel në Miami të SHBA’ve. Kjo është hera e parë që 27 vjeçarja e shfaq trupin e saj, që prej se e la rehabilitimin e detyruar në muajin korrik.

‘Lilo’ po qëndron në jug të Floridas, për ‘Art Basel’, një spektakël gjigant i artit, që shpërblen punën e artit modern dhe atij bashkëkohor. Sa për informatë, në Miami temperaturat i kalojnë 30 grade celsius, në muajin dhjetor…