Rrezik nga verbimi nëse flini me thjerrëza

Paralajmërimi vjen pasi studimet tregojnë që çdo i pesti infeksion i syrit vjen si pasojë e thjerrëzave.

Lifestyle

22/08/2016 14:27

Paralajmërohen mbajtësit e thjerrëzave se do të kenë probleme më të mëdha me shikimin, madje edhe verbim nëse flenë me to, shkruan DailyMail.

Paralajmërimi vjen si pasojë e informatave zyrtare nga SHBA-të, të cilët kanë gjetur se çdo i pesti infeksion i syrit është i ndërlidhur me mbajtjen e thjerrëzave për kohë të gjatë, si dhe gjatë kohës kur flenë.

Është shqetësuese se si më shumë se 1075 infeksione shkaktohen nga higjiena e dobët apo nga përtacia e mbajtësit të tyre.