Rrëshqet dheu nga shirat në Kinë, 40 të zhdukur

Zihen nga balta disa ndërtesa të një shoqërie minerare. Rreth 40 persona janë shpallur të zhdukur pasi një rrëshqitje dheu ka zënë disa ndërtesa në të cilat jetonin punëtorë dhe nëpunës të një shoqërie minerare në Shanjang, në provincën kineze Shanksi.

Bota

12/08/2015 12:13

Kjo zonë është goditur për ditë me radhë nga shira të rrëmbyeshëm që po pengojnë operacionet e ndihmës së shpejtë, bënë të ditur mediat kineze. Ndërtesat e goditura u përkisnin shoqërisë Vuzhu Mining.