Rrëfehet shqiptarja: Kam 10 vjet që bëj seks me kushëririn, kam një …

18:44 | 9 Janar 2017

Rrëfimi i kësaj vajze do t’ju shokojë.

Një e re nga Shqipëria ka rrëfyer se bën seks me kusheririn e saj dhe me të e ka një djalë 4 vjeç.

Ky është rrefimi i saj:

Përshëndetje jam një vajzë nga veriu doja që të merrja një mendim në lidhje me atë çka më ka ndodhur mua.

Në moshën 14-15 vjeçare si çdo vajze e re më lindi dëshira për të kryer marrëdhënie seksuale në atë kohë sapo kisha përfunduar klasën e tetë dhe isha shumë e zhvilluar.

Duke qenë se nuk isha e bardhë por mulate, shumica e djemve nuk ma varnin, një ditë vjen një kushëriri im i cili jeton në Tiranë prej vitesh, më saktë është kushëriri im i dytë baballarët tanë janë çuna xhaje.

Dhe filluam që të ngacmoheshim një ditë më preku gjoksin dhe më pëlqeu, dhe pas një jave vendosa t’i them larg e larg se dua të bëj seks dhe ai u hodh në sulm direkt.

Seksi me të ishte fantastik pasi ishte edhe rreth 5 vite më i madh se unë, kaluan vite dhe unë kërkoja që ai të vinte më shpesh në fashat pasi vinte një herë në dy muaj.

Gjatë verës shkonim në lum dhe njerëzit nuk dyshonin për asgjë mbaj mend që një ditë për pak do na kishte kapur vëllai im pasi po bënim seks në lum.

Eksperincia ime më e bukur ka qenë seksi në gurët e nxehtë të lumit, ishte thjesht fantastike.

Në moshën 20-vjeçare të shtëpisë më martuan më një 35-vjeçar, ai nuk kishte pretendime që unë të isha e virgjër dhe kështu që askush nuk e mori veshtë për ne. tashmë kam një djalë 4-vjeç dhe jetoi me të shtëpisë pasi fati më ndau nga bashkëshorti i cili vuante nga një sëmundje e rëndë.

Edhe pse kanë kaluar thuajse 10-vjet akoma bëj seks me kushëririn si e çmendur, dhe nuk duroi dot as edhe një javë kur ai ikën për Tiranë.

Nuk di si t’ia bëj ta vazhdoi këtë lidhje apo ta ndërpres pasi nuk rri dot pa seks pasi ai është një hamshor i vërtetë…