Rrëfehet prostituta: Ja sa e zgjasin aktin meshkujt e virgjër (Foto)

“Më të dobëtit zgjasin 20 sekonda. Më të fortët 1 minutë e 30 për herë të parë”, kështu është rrëfyer Sarah Greenmore, punonjësja e seksit për adoleshentët që zhvirgjëronte.

Fun

02/02/2016 13:52

Seksi me pages, është një industri ku çdo gjë ndodh pas dyerve të mbyllura  por një punonjëse seksi ka rrëfyer në të vërtetë se çfarë ndodh në një bordello.

Sarah, nga Nevada e SHBA-së iu është përgjigur pa droje dhe  ka thënë se ka patur raste që ka shkuar edhe me shtatë klientë brenda një nate dhe se fiton rreth 10,000 dollarë brenda 13 ditësh.

Kur Sarah është pyetur nëse ndikonte për keq puna e saj në raport me te dashurin, ajo tha se tre vitet e fundit kishte qenë e lidhur me një yll të pornografisë.

“Kështu që e kisha zgjidhur problemin. Por u ndamë, jo për shkak të punës, por të gjërave rreth saj. Kështu që tani e bëj vetë dhe me gjithë klientët e mi, kështu që nuk kam nevojë për dikë tjetër”.

Sarah rrëfeu se vijnë mjaft adoleshentë të virgjër tek ajo, të cilët nuk e mundojnë shumë dhe ia kursejnë punën me orë të gjata. Ata zgjasin vetëm 20 sekonada ka thënë me një buzëqeshje prostituta.
aaa aaaa aaaaa