Rrahje në Prishtinë

Policia ka arrestuar katër persona të cilët pas një zënke janë rrahur mes vete. Gjatë rrahjes të dyshuarit kanë përdorur edhe shufra metalike.

Lajme

16/01/2014 10:43

 

Në rrugën ”Eqrem Çabej”, në Prishtinë janë arrestuar 4 të dyshuar, pasi që të njëjtit si pasojë e një zënke të çastit në një kafiteri janë rrahur mes vete.

Gjatë rrahjes të dyshuarit kanë përdorur edhe shufra metalike.

Policia njofton se si pasojë e rrahjes lëndime trupore kanë pësuar 4 të dyshuarit dhe dy viktima meshkuj mysafirë në kafiteri.

Me urdhër të prokurorit është kryer kontrolli i shtëpisë së njërit nga të dyshuarit ku janë gjetur dhe konfiskuar: një armë gjuetie dhe një revole 7.6