Rozana Radi: Nuk dua të jem më artiste!

“Çfarë trishtimi. Kujt i kërkoj një arsye se pse artistët shqiptarë janë kaq të varfër? Ikën, ikën të gjithë! Na pasuruan me artin e tyre dhe morën me vete dhimbjen. Çfarë shteti jemi? Ku i lamë artistët tanë? Nuk dua të jem më artiste,” shkruan bashkangjitur letrës së aktorit Veli Rada, Rozana Radi.

ShowBiz

16/06/2015 20:37

Ndërsa në letrën drejtuar vajzës së tij, Veli Rada shkruan: “E dashur bija ime mos u trishto që këtë Krishtlindje s’të bleva dot dhuratë. Të më besosh nuk munda, sepse për herë të parë në jetën time nuk kam asnjë lek në portofol, madje nuk kam kujt t’i kërkoj borxh, sepse edhe të tjerët nuk kanë.

Të shikoja për çdo ditë, kur tek kalendari i varur në kuzhinë me duart e vogla shënoje ditët, duke pritur plot gëzim që të vinin festat, eh kjo festë, koha, ndali atë ditë, kur u adhurua djalli, ai që s’i do fëmijët, nënën, babanë, gruan, atdheun, Zotin. Ai që kurrë s’mendon, ai që na vret çdo ditë dhe nuk ndjen kurrë pendim. Do të mungojnë dhuratat këtë vit me kupto, por të paktën do të kemi shpresën!!!!

E dashur bija ime, mos u trishto…” – Veli Rada.

Aktori i mirënjohur i humori shqiptar, Veli Rada është ndarë nga jeta në moshën 72-vjeçare vitin e kaluar.

rozana-1_1729