Ronaldo – Bale, çfarë ndodhi në stërvitje? (VIDEO)

Cristiano Ronaldo dhe Gareth Bale i dhanë fund mosmarrëveshjeve të tyre me një përshëndetje në stërvitjen e sotme të Real Madridit.

Sport

16/10/2015 14:45

YouTube player