Ronaldihno shënon gol dhe asiston pa shikuar fare (VIDEO)

Ronaldinho ka treguar se akoma e ka brenda vetes klasin e dikurshëm. Braziliani ka shënuar gol dhe e ka dhënë një asist të jashtëzakonshëm në ndeshjen e së shtunës.